Dagens outfits och gnäll över ond rygg – Tjockisbloggen.se

Idag har jag faktiskt inte gjort mycket alls… Min rygg är mycket sämre idag igen, det verkar gå upp och ner med det där *suck*.

Vi har varit iväg och handlat en sväng och sen for vi iväg med Igor så han fick härja runt i skogen ett tag och göra av med lite energi. Hittade ett ställe med mycket och fina blåbär så vi ska fara ut nån dag och plocka lite så vi kan göra egen blåbärssylt.

Har ingenting att berätta egentligen, är grymt trött och mår lite kasst utav alla värktabletter som jag tvingas äta för ryggen… Hoppas verkligen att den sabla inflammationen ger med sig väldigt snart.

Har två outfits för dagen, en när vi var och handlade och sen en från ikväll när vi var ut med hunden och jag ville ha lite varmare kläder på mig. Älskar hösten när man får tända ljus och krypa in i mjuka, mysiga koftor 🙂

Topp strl 40/42 KappAhl, kjol strl 44 Lindex, stövlar strl 38 Wedins

Kofta från Cubus strl M, jeans från KappAhl strl 44

Kofta från Cubus strl M, jeans från KappAhl strl 44

Kofta från Cubus strl M, jeans från KappAhl strl 44

Nu ska vi ta och slänga oss i soffan och kolla på Scary Movie 3 som börjar om ett par minuter bara… Slappt och skönt att se en film man redan sett och som inte kräver så mycket tankeverksamhet *s*.

/ Sarah

Annonser

2 thoughts on “Dagens outfits och gnäll över ond rygg – Tjockisbloggen.se

  1. Självkänsla i all ära men ni har inte tänkt på att en sån sjuklig fettma inte är särskillt bra att inspirera unga människor med idag? Det räcker ju med att vi blir större och större i samhället hela tiden.

  2. Vi intalar inte någon att hålla en viss vikt, vi vill inspirera självkänsla, något alla bör ha oavsett storlek. Vad andra väger och vad vi väger, har ingen betydelse för den saken. Att sedan kalla en människa med storlek 44/46 för sjukligt fet är ju nästan skrattretande och säger väldigt mycket om din syn på människor och storlekar.
    Sarah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s