Angående forumet, viktigt – Tjockisbloggen.se

Vi har fått meddelande om att forumet har blivit inaktiverat och för att starta upp det igen så kommer det kosta oss 200 kr plus avgift för betalning. Det handlar om minst 300 kr totalt.  Eftersom vi sett att det inte verkar vara ett särskilt högt intresse av aktivitet på forumet så funderar vi på eran åsikt kring detta. När det inte finns intresse är det självklart svårt för oss att se en orsak att betala den summan för att hålla igång forumet.

Så ni som är medlemmar, vill ni ha kvar forumet? Är intresset nog stort för att hålla det aktivt och levande? Det handlar om intresse från eran sida också för att vi ska kunna hålla igång det. Så vad ska vi göra med forumet, det är lite upp till er som medlemmar. Bloggen kommer såklart inte förändras 🙂

Finns något intresse av att sponsra med någon krona för att behålla forumet säg till, men det viktiga är om ni vill ha kvar det. Som intresset verkat sista månaderna så känns det som det blivit mindre och mindre aktivitet.

Så frågan är: Ska Innerligheter finnas kvar eller inte?

/Hanna och Sarah

Annonser

2 thoughts on “Angående forumet, viktigt – Tjockisbloggen.se

  1. Jag gillar forumet, men det är ju inte så många som skriver och då skriver ju inte jag heller! Är kul med respons… eftersom intresset verkar vara rätt svalt så är det kanske bättre att lägga krutet på bloggen, så kan man kommentera här istället.

  2. Tycker det är synd att det är så lite aktivitet… jag har väl inte direkt dragit mitt strå till stacken jag heller tyvärr 😦

    har det gärna kvar men kan tyvärr inte bidra med pengar då alla sparade kronor går till utlandsresan just nu :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s