Sol, bad och värme 2010 – Tjockisbloggen.se

Har suttit och lekt lite i Polyvore här på förmiddagen… Vem längtar inte till sommaren och sol och bad? Här kommer lite inspiration på snygga badkläder. Jag vet att Hanna håller på med ett längre inlägg om detta som kommer snart så detta är bara lite snygga förhandstips från mig 🙂

/ Sarah

beach 2010

Annonser

4 thoughts on “Sol, bad och värme 2010 – Tjockisbloggen.se

 1. Hej!
  Jag är en alldeles ny insnubblare på er blogg men finner den väldigt intressant. Jag är själv stor men gillar kläder (ej märkeskläder dock). Jag letar runt på nätet hela tiden men finner inte en speciell sak. Urringade stora kläder. Alla kläder på Kappahl (som är favoriten) slutar strax ovanför brösten. Jag skulle vilja ha något lite större urringat någongång. Då finns det inga bättre att fråga än er! Vet ni var jag kan hitta fina, urringade toppar?

  Tack för en bra blogg!

 2. Hej,
  Först nu har jag hittat er blogg och inser att jag missat ngt. Den är asbra! Var har du hittat halterneckbikinin (blå eller är den svart? med vita prickar) med röda detaljer? Cravings! ha det fint!

 3. Linn – Den är svart med vita prickar och kommer från Haléns. Kostar 149 kr och finns fr strl 32/34 till 44/46.

 4. Mi – Ber om ursäkt för sent svar men vi har försökt kolla upp det du undrade över. Tyvärr så är jag helt fel person att svara eftersom jag tycker att alla kläder är för urringade men det beror nog på att jag är så kort att urringningen blir längre ner på mig… Såg dock ett par väldigt urringade toppar med knytband på Åhléns igår som fanns upp till storlek XXL. Är ganska säker på att märket var Esprit, inte så fasligt dyra heller utan låg kring 249-299 kr. Några andra tips har jag tyvärr inte i dagsläget.
  / Sarah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s