Tips om ett intressant klädprojekt – Tjockisbloggen.se

Så här sent på tisdagskvällen vill vi tipsa om ett roligt projekt som Tina som har bloggen Beyondsizes kommit på. Ni vet vid det här laget hur mycket vi tjatar om man inte ska fastna vid storlekar och att våga prova. Dessutom om att plagg sitter olika på alla för vi är olika långa, olika storlek, olika form och olika byggda. Det gör att plagget blir unikt på just dig. Tina har kommit på ett spännande projekt för att belysa just detta.

Project: Same outfit går ut på att ta en bild på sig själv i den outfit Tina valt ut och själv provat. Skicka den till henne ihop med namn, de storlekar man provat och även gärna skriva sin egen åsikt om kläderna och hur de sitter. Mer detaljer som mailadress finner ni i Tinas inlägg. Själv hade jag gärna skickat in bild om KappAhl (som första outfiten kommer ifrån) hade funnits i Estland :-).

Tycker ni kan kolla in och delta om ni har lust. Bra idéer är någon som ska uppmärksammas tycker vi på Tjockisbloggen. Ger redan nu ett löfte till Tina att kommer någon outfit från Lindex så ska jag försöka hitta den här i Tallinn och delta.

/Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s