Every rose has it´s thorn… – Tjockisbloggen.se

… just like every night has it´s dawn.

Börjar ta mig ur den värsta dimman nu, men är fortfarande inte ok. Men det är betydligt bättre, sova har jag fortfarande problem med. Frågan är om det är så att jag verkligen mår bättre eller att en månads sömnlöshet börjar ta mig till overdrive så det är bara allmän galenskap som spökar. Inte för att det vore nåt nytt :-). Blev kallas innocently evil häromdagen så galenskapen finns alltid kvar :-). Det innebär alltså att jag kan vara elak men det går inte att ta illa vid sig för jag ser så oskyldig ut när jag säger det, som att ”vadå, vad har jag nu gjort”. Kanske snarare dock att jag inte ens inser att jag sagt nåt elakt, det blev bara ett ooops. Kanske inte världens bästa egenskap *s*.

Har iaf försökt ta hand om mig så gott det går, äter hyfsat ok igen, och har lite mer energi. Häromdagen var jag äntligen och kollade synen och beställde nya linser så nu har jag snart lite mer val än två par glasögon. Funderar dessutom på att beställa ett till par glasögon. Eftersom styrkan ändrats vore det skönt med ett par exakt rätt på jobbet.

Orkar inte skriva så mycket för jag är varmt och börjar känna behovet av en dusch :-). Men en sak jag kan rekommendera för att ta hand om sig själv är massage. Boka in er på en timmes helkroppsmassage och bara njut. Kan lova det var något av det bästa jag gjort, t.o.m mina öron var masserade.

/Hanna

Annonser

One thought on “Every rose has it´s thorn… – Tjockisbloggen.se

  1. Massage är bra ett annat må bra tips är ett varmt fotbad framför en bra film fungerar varje gång.

    Låt bli fotsaltet bara, fick redan på att en fotspecialist (heter det så?) att fotsalt torkar ut och ger hudsprickor och bör bara användas om man har överdriven fotsvett, annars var grönsåpa en bra grej, och en fet salva efter.
    Mvh Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s