Är det underligt – Tjockisbloggen.se

Är det underligt att samhället ser ut som det gör och att människor inte mår bra? Ett axplock av rubriker på Aftonbladet idag och det är alltså bara idag från en enda tidning…

/ Sarah

Hanna tolkar budskap och kritiserar: Låt se vad Aftonbladet försöker säga med allt detta på sin framsida. Reklam för sportdryck, som ska ge ”drömkroppen”? Det beror väl helt på vilken drömkropp du själv har i åtanke, alla har olika syn på saken. Sen vet inte jag om nåt som antingen är fullt av socker, eller sötningsmedel borde främjas som nåt bra och hälsosamt som man ju oftast syftar på med drömkropp. Fast iof, idealens ”drömkropp” kräver ju ofta att man knappt äter eller har underhudsfett, så söt sportdryck/svält. Same shit – diffrent name.

Samma sak med alla dessa diettips som de har här och där i tidningen, gå ner si, gå ner så. Hört talas om äta bra och röra på sig, då får man en kropp som mår bra, oavsett om den väger 5 kg mer eller mindre. Varför bry sig så mycket om vad vågen säger, gå efter hur du mår istället. Är du frisk, har du ok kondition, äter du regelbundet och varierat, grattis, du mår bra!Ska inte ens kommentera om Jessica Almenäs, hon är nöjd med sig själv och släpper kroppskrav, TOPPEN! Varför ens lägga en artikel under det med ”Så tränar du bort gravidmagen”. Aftonbladet goes dubbelmoral * 100.

Sen ärligt talat, vem bryr sig om hur många partners den man är med haft innan (angående mäns sexvanor). Är det nåt fel om man skulle haft fler eller färre än den där undersökningen visar? Vad spelar det för roll? Förstår inte riktigt syftet om det inte är för jämförelse, som är fullkomligt onödigt. Så länge man är frisk och inte mår dåligt av det man gjort så är det i det förflutna. Gjort är gjort och behöver inte ens tas upp i ett nytt förhållande enligt min åsikt.

”Vi är födda till otrohet. Det stärker gruppkänslan”. Samma ämne som ovan angående relationer, men med en enda kommentar från mig: VA!!! Bra sätt att ge alla otrogna ett ok, det gör inget, vi är födda till det. Vilket fantastiskt skitsnack. Sen kan det kanske handla om öppna relationer, men det är en annan sak där alla parter är ok med det. Otrohet är nåt helt annat och inte det minsta ok.

Skulle kunna skriva mycket mer om min åsikter men då blir det så långt . Jag tror inte ens jag kan kalla detta en analys, se det mer som kritik och allmänna tankar från mig.

/Hanna

Annonser

3 thoughts on “Är det underligt – Tjockisbloggen.se

  1. Ping: Projekt media del 2 – Tjockisbloggen.se «

  2. Ping: Projekt media del 5 – Tjockisbloggen.se «

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s