Full rulle lördag – Tjockisbloggen.se

Idag har det inte blivit många minuters sittande vid datorn, eller sittande överhuvudtaget egentligen… På förmiddan så gick jag och David på stan för jag skulle köpa ett par skor jag lagt undan, vi passade på att ta med oss Igor på stan för att han skulle bli lite trött och få göra nåt roligt.

Var hur mycket folk som helst så Igor var lite jobbig och stirrig, men med tanke på att han får följa med på stan kanske två gånger per år så är det ju inte så konstigt… Bestämde idag att det ska bli oftare numer så han slipper bli så tokig de gånger det händer. Så David fick springa in och köpa skor till mig medans jag och Igor väntade utanför.

Sen knatade vi hem och bytte kläder för att fara iväg och grilla korv med svärfar samt Davids syster och hennes yngsta son. Igor fick stanna hemma eftersom svärfar hade med sig sin hanhund och Hadji och Igor inte funkar ihop tyvärr… Det var riktigt gott och trevligt, regnet öste ner men det var bara mysigt för vi satt under tak och grillade 🙂

Igor fick följa med ut på en liten tur när vi for och handlade då vi kom hem från grillningen, vi passade på att släppa honom lös så han fick springa av sig lite. Tyvärr så vräkte det ner så mycket vatten att vi var helt dränkta alla tre efter några minuter bara, Igor tyckte det var lagom roligt att vara ute *s*.

Nu ikväll så har vi öppnat en flaska vin, helt otroligt gott vin(!) och gjort egen rostbiff, riktig mumsmiddag alltså… Så nu ligger vi i soffan och jäser och funderar på refrängen *s*.

/ Sarah

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s