Söker fluff – Tjockisbloggen.se

Har kikat lite på vinterskor på nätet idag (och en snabbsväng när jag var på stan) och har kommit på att jag skulle vilja ha ett par fluffiga skor till vintern… Hade ett par fluffskor för ett par år sen men de gick sönder och hamnade i soporna så jag skulle vilja ha ett par nya.

Såg två par idag på DinSko som var helt okej i pris och rätt sköna men jag vill helst ha grå eller svarta skor och dessa fanns bara bruna. Anledningen till att jag helst vill ha grå eller svarta är ju för att min nya underbara vinterjacka är gråmelerad… Det är ingen panik med skor och jag är inte ens säker på att jag kommer köpa några såna men om jag skulle trilla över ett par snygga till bra pris så är det inte omöjligt 🙂

Typ denna modell med fluff på utsidan skulle jag vilja ha… Båda dessa är från Din Sko, övre paret från dam och nedre paret från barnavdelningen.

Borde ta och släpa mig in i köket, diska lite och sen börja förbereda maten så vi inte behöver äta så sen middag idag. Slänger in min dagens outfit nedan.

/ Sarah

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s