Ännu en vecka blir helg – Tjockisbloggen.se

Tack gode gud för en ledig helg. Har känt mig helt slutkörd denna veckan. I princip trillat ihop i en hög när jag kommit hem på kvällarna. Sen har det blivit chattande med kompisar mest för det är det enda jag haft energi till. Har haft lust flera kvällar att bara sätta mig och ta en öl efter jobbet, men har inte blivit av för jag har inte känt mig så fräsch :-). Har haft en sån irriterad liten näsa (ja, den är inte så stor, precis som jag har små öron och små händer), alltid när jag är förkyld så för min piercade sida fnatt och blir svullen, irriterad och sen fjällar den. Nu är iaf svullnaden borta, men hur sjutton jag ska dölja rödheten och främst hur torrt det är imorgon, det har jag ingen aning om. Det är iof mörkt på krogen så inte säkert någon ser, tror jag tänker på det mer än andra gör.

Funderade faktiskt på att köra en utekväll idag för jag vet vad de spelar för nån musik ikväll på Hollywood, mitt sköna älskade gung från hip-hop och r´n´b. Skulle bara behöva slänga på mig jeans och ett linne men jag vet att jag börjar bli för gammal för att orka tvådagars :-). Dessutom så bör jag vara utanför ytterdörren och dra mot streetdance tävlingen senast kring 11.45 imorgon förmiddag. Därför tar jag en lugn hemmakväll och kör all in imorgon. Jag planerar INTE att vara hemma innan kl 4 på natten. Men ska försöka slänga in någon mobilblogg under dagen, nu när jag faktiskt kan :-).

Söndag har jag redan planerat att arbeta lite med ett projekt för jobbet, som jag lika gärna kan fixa med hemma också, behöver få klart det snart. Det är inget som kräver en massa energi vilket gör det till en perfekt syssla (näst efter filmtittande) en bakissöndag. Jag känner mig själv så jag vet redan att det kommer bli en sån. Åldern börjar ta ut sin rätt när det kommer till den punkten :-). Nu ska jag kolla lite serier, CSI bland annat och Shit my dad says. Har tre outfits som jag helt glömt lägga in så kolla ner så hittar ni dem. Hoppas ni alla har en bra kväll, vart ni än är.

(Kan påpeka att jag för övrigt varit något obstinat idag på jobbet, men ska förklara mer om det på söndag då det passar in mer då :-))

Tunika från second hand, Leggings från Lindex

Tunika/klänning från catalog

Tröja från Gina Tricot, Leggings från NewYorker

/Hanna

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s