Info om forumet – Tjockisbloggen.se

Nu har vårat forum Innerligheter tyvärr inte så extremt aktivt på ett tag men vi har haft viljan att behålla det. Det var en önskan från våra läsare som ville ha det kvar sist de gjorde en omorganisation på sidan där vi har den. Men nu kommer ytterligare förändringar som gör att om vi vill ha kvar forumet kommer det kosta oss pengar varje månad, alternativt en rätt stor summa för att flytta den till en annan plattform och ändå ha kvar allt innehåll. Därför vill vi meddela att inom en väldigt snar framtid, senaste 1 dec, så kommer forumet att försvinna. Troligen plockar vi bort det helt själva innan de ansvariga för sidan börjar städa upp.

Vi vill tacka alla som varit delaktiga i att skapa diskussioner på forumet, och kanske kommer det tillbaks i någon annan form någon gång.

(Tillägg i efterhand på grund av risk för missförstånd)FÖRTYDLIGANDE: Bloggen kommer såklart vara kvar, den rymmer ingenstans :-). Detta gäller enbart forumet som vi haft vid sidan av bloggen! Vi tänker stanna kvar här och kämpa vidare med fat accaptence, ideal och åsikter om allt och inget. Ni har inget att oroa er för 🙂

/Hanna

Annonser

2 thoughts on “Info om forumet – Tjockisbloggen.se

  1. Så oerhört trist att ni försvinner! Jag har följt er nästan dagligen i säkert 1½ år och som med alla man läser om är man ju nyfiken på att veta mer. Men nu får jag aldrig veta hur det går för S och hennes duster med Arbetsförmedlingen eller om H hittar den rätta… Lycka till i framtiden båda två!!

  2. Linnea: Du har helt missförstått, bloggen finns självklart kvar!!!! Det är vårat forum vid haft i samband med bloggen som vi kommer ta bort, vi kommer inte flytta någonstans! Oroa er inte kära läsare :-).

    /Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s