Sista för i år – Tjockisbloggen.se

Tänkte lägga ut min sista outfit för detta år… Känns lite vemodigt på något vis att tänka sig att ett helt år har passerat, igen, och alla saker som har hänt under vägen.

Men istället för att se tillbaks på det som har varit så ska jag försöka att se framåt på året som kommer och med sig bär många nya roliga händelser, några vi vet redan vet om och andra som kommer att bli överraskningar.

Gårdagens outfit :


Tröja från H&M barnavdelningen strl 170 cl
Leggings från Gina Tricot strl L

Nu ska jag ta och packa klart det sista och ställa i ordning den packning som David ska ta med sig upp… Vi ska åka till stugan över nyår för att slippa alla idiotiska fyrverkerier för Igors skull. Och eftersom det är väldigt kallt ute och knappt någon värme på i stugan, så ska jag och Igor lifta till stugan redan nu på förmiddan så att vi hinner få upp värme innan kvällen.

Men eftersom vi ska åka med Sara, Rickard och Julia som är på väg mot Kalix så kan inte jag ta med all packning utan tar bara det viktigaste så får David ta resten av packningen och dessutom maten när han kommer direkt efter jobbet.

Kommer att bli en väldigt lugn nyårshelg för våran del med god mat, mys framför öppna spisen och en hel drös med filmer. Precis som vi tycker att ett nyår ska vara när man är hundägare 🙂

Gott slut och en bra början på nästa år önskar vi er!
/ Sarah, David och Igor

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s