Aj mitt arsle! – Tjockisbloggen.se

Lova att inte skratta elakt över det jag kommer att avslöja nu… För det gör jävligt ont kan jag tala om!!

Har tillbringat den här dagen med David, Igor och svärmor strax bortanför Töre med att hjälpa svärmor att tömma sin stuga på möbler eftersom hon ska sälja den. Mycket bärande och springande har det blivit eftersom det inte finns någon väg fram till stugan utan man får gå ett par hundra meter genom skogen efter en liten stig… Men det har varit roligt.

Tills jag kom på att jag var pissnödig och skulle smita in bakom en buske för att få vara lite privat… Var en massa buskage runtom och en sluttning ner men jag tyckte att äsch det är ju bara hallonbuskar och så pass liten slänt att det ska nog gå bra.

Drar ner brallorna till knäna och när jag ska huka mig ner så slinter fötterna iväg (gummistövlar och blött) så först landar jag på röven och det bränner till som satans så jag flyger upp bara för att trilla framlänges och halvt rulla nerför slänten som är full av… Nä det var ju inte hallonbuskar utan brännässlor!!!

Så nu har jag bränt mig på skinkorna vilket gör jävligt ont kan jag lova, lagom skönt att sitta och att ha byxor på sig (inte ens väldigt lösa, tunna mjukisbyxor gör att det är skönare), på låren, på hakan och lite på halsen och på båda händerna ganska rejält… Lagom snygga små röda vätskefylla blåsor har jag fått och känner mig lite febrig nu efter ett par timmar.

Jag är ju så satans känslig i huden och allergisk mot det mesta så jag har nog fått en ganska kraftig reaktion 😦
Har tagit en allergitablett, en Ipren och dessutom smort in mig ordentligt så jag hoppas att det ska lägga sig ganska fort. I framtiden kommer jag säkert kunna skratta åt hur jag måste ha sett ut där jag rullade fram i vad jag trodde var hallonbuskar men just nu har jag väldigt svårt att se något komiskt i detta *aj aj aj*.

Hallonbuskar

Definitivt INTE en hallonbuske!

/ Sarah

 

Annonser

1 thought on “Aj mitt arsle! – Tjockisbloggen.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s