Ingen reklam – Tjockisbloggen.se

Ett flertal gånger om dagen så får vi kommentarer som är ren reklam. En del hamnar direkt i skräpposten tack vare WordPress filter men många ligger kvar som vanliga kommentarer.

Det tar både tid och energi för oss att sitta och sålla bort dessa reklaminlägg och med risk för att låta otrevlig så snälla respektera att vi inte vill ha dessa kommentarer!

Ni får jättegärna lämna länkar till era egna bloggar så kan vi lägga in dem under blogglänkar, det gör vi mer än gärna. Men vi vill inte sprida länkar där det bara går ut på att tjäna pengar eller samla poäng för att få gratisprodukter…

Har ni en webshop eller försäljning av något som ni tror kan vara av intresse för våra läsare så får ni gärna kontakta oss via mail och berätta mer. Vi svarar så snart vi kan men eftersom vi gör det här på vår fritid så kan det ta ett par dagar, vi hoppas på förståelse!

Vi menar inget illa på något sätt men som ni kanske kan förstå så tar det tid och energi som vi hellre lägger på er läsare genom att blogga och svara på era kommentarer… Och att hitta på roliga tävlingar 🙂

/ Tjockisbloggen.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s