Tjockisbloggen.se

Om Tjockisbloggen.se ♦

Vi har den här bloggen och hemsidan för att vi vill visa att man kan vara nöjd med själv och må bra även om man är större än storlek 38/40.

Vi vill att det ska vara accepterat att se ut som man vill och själv bestämma över sin egen kropp utan att andra ska sätta sig till doms över det. Precis som det ska vara accepterat med olika religion, hudfärg och sexualitet… Om man skalat bort färg, storlek, religion osv så är vi alla människor i grund och botten.

Alla människor kan må bra och ta hand som sig själva och sina kroppar bara man själv vill det, det handlar inte om storlek utan om vilja.

Vi vill uppmuntra alla människor att acceptera sina kroppar som de är och må bra i sig själva oavsett om man kallar sig tjock eller smal eller ännu hellre lagom och bra. Ingen kropp är stöpt i samma form som en annan och således passar inte alla kroppar att vara storlek 36 eller 38. En del kroppar lämpar sig bäst i storlek 42, andra kroppar i storlek 54 eller 36… Det viktiga är inte vad vågen säger eller vilken storlek du köper på kläder och inte heller vad andra försöker intala dig, det viktiga är att man själv trivs och mår bra.

Denna blogg är inte till för människor i större storlekar trots namnet Tjockisbloggen, alla människor oavsett storlek är mer än välkomna här – det vi skriver om handlar mycket om övervikt och att man kan må bra oavsett vad man väger så länge man rör på sig och försöker att leva ett bra liv, men det gäller ju alla människor oavsett vad vi väger eller har för klädstorlek.

Vi lever efter teorin HAES (Health At Every Size) som på svenska betyder Hälsa Oavsett Storlek.

Tjockisbloggen.se sedan 2008-05 -14. And still going strong!

Annonser

One thought on “Tjockisbloggen.se

  1. Ni har en toppenblogg, jag kollar alla dagar om ni skrivit nåt nytt 🙂
    Hälsningar
    /GITT@N

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s