Shiny Happy Hanna – Tjockisbloggen.se

Vilken vecka, jag vet inte ens vart jag ska börja. Den har varit upp och ner och förvirring och lycka och känslor och herregud och hjälp! Inget negativt alls bara en allmän känsla av vad sjutton är det som händer. Kan tyvärr inte berätta allt för vissa saker är i arbete och kommer kanske inte bli något alls. Jag är i brist på ord och det händer väldigt sällan.

Det snubblade på något sätt in en människa i mitt liv på en plats och en tidpunkt som jag inte hade räknat med. Jag vet ännu inte vad som händer, jag vågar inte ta något för seriöst, men vi får ta den tid det behövs för att se vad det kan vara. Min hjärna hänger inte med och det är rätt skrämmande. Jag vill inte säga mer än så heller för jag vill inte ta ut något i förskott. Låt oss bara säga det är underbart att känna sig riktigt lycklig på ett sätt jag inte varit på väldigt länge! Det finns en hel del att övervinna på vägen men allt är värt det.

Detta har öppnat en del dörrar som kan leda till andra bra saker, men mer om det om det blir som jag hoppas. Säger väl säkert för mycket men jag är så bubblande himla lycklig att det går inte låta bli. Har det alltså upp och ner som en himla berg-o-dalbana, men det är ett bra kaos. Nästa fredag åker jag till Norge som det ser ut :-D.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s