Bloggar

Vi har bestämt oss för att vi vill få med er läsare och era bloggar här på vår sida, det är ju alltid roligt att läsa andras och vad kan då vara bättre än ett blogg-utbyte 🙂

Din blogg får inte handla om självdestruktiva saker, bantning eller på något vis vara emot eller tala illa om det vår blogg står för.

Om du vill vara med och länkas till så lämna en kommentar med din adress och gärna en liten beskrivning av din blogg.
För att förenkla det hela så blir din kommentar din ”reklam” för din blogg/hemsida istället för att vi ska sitta och göra en lista och uppdatera varje gång en ny kommentar lämnas 🙂

Vi tar oss rätten att godkänna alla bloggar innan vi publicerar din kommentar (skulle vi av någon anledning tycka att din blogg inte riktigt passar så publicerar vi din kommentar utan länk och förklarar varför vi valt att göra så).

Vi ser fram emot att få in många nya bloggar att besöka!

12 tankar på “Bloggar

 1. Hej,
  Vilken kanon blogg, en blogg om oss som är stora. Hatar att läsa om att man måste vara liten, smal å snärt å smidig. Men sånt finns inte på min sida. DET LOVAR JA!
  Kram från IQ Badboll

 2. Hej!

  Så skönt med en blogg med omfång!! Kikade in här hos er för första gången idag så jag har inte hunnit läsa så många inlägg, men jag fastnade för er inställning direkt! Ett av mina favorituttryck för tillfället är ”Det är inte hur man har det som spelar roll, utan hur man tar det.” Känns som om det passar in lika bra på er Hanna och Sarah som på mig. Skulle vara roligt att göra ett bloggutbyte med er! Hoppas att kunna suga åt mig mycket av er härliga självkänsla nu när livet tagit en tvär vändning för mig. Ser fram emot att få läsa mer av eran blogg!

  Ha en skön kväll!

 3. kul sida och jag länkar till er oavsett om min sida passar eran, men jag drar storlek 54 så smal är jag inte direkt:)))

 4. Ser nu när jag kollar länken till min blogg under bloggutbyte att det är min gamla bloggadress. Den nya är: http://blogbearhug.wordpress.com. Nu skriver jag mest på engelska i den bloggen men jag har en hel svensk blogg också 😀

  Go Green – hudvård & makeup, http://gogreenmakeup.wordpress.com, där jag skriver om de gröna alternativen inom hudvård och smink.

  Skulle vara kul med ett bloggutbyte där med 😀
  Ha en bra helg!
  /Jeanette

 5. För att uppdatera ovanstående inlägg, så skulle jag gärna se att ni byter ut min nuvarande blogglänk som går till en engelskspråkig blogg och ersätter den med min svenska blogg Go Green – hudvård & makeup
  http://gogreenmakeup.wordpress.com.

  Tack på förhand!
  mvh
  Jeanette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s